Tips? Ideeën? Meedoen?

Wij zijn op zoek naar mensen die hun verhaal willen delen over wat hun ziekte of aandoening betekent in het dagelijkse leven. Als ervaringsdeskundige weet je als geen ander hoe het voelt om te leven met een voor anderen onzichtbare ziekte of aandoening. Hoe anderen omgaan met de beperkingen, de vooroordelen. En mogelijk heb je je eigen oplossingen gevonden, voor praktische problemen in het dagelijkse leven, voor het omgaan met de reacties en de vooroordelen.

Wij horen graag verhalen van mensen die hiermee te maken hebben. Reageren kan, geheel of gedeeltelijk, anoniem. Het enige dat wij minimaal nodig hebben is een werkend e-mailadres om op te (kunnen) reageren.

Alle reacties behandelen wij strikt vertrouwelijk en delen wij nooit met anderen zonder nadrukkelijke toestemming vooraf. Dat geldt ook als wij je verhaal, of delen daarvan, voor mogelijke publicatie willen gebruiken. In dat geval overleggen we eerst met je over alle aspecten hiervan.

Wil je je verhaal vertellen en mogelijk gepubliceerd zien (alleen na overleg en met
jouw uitdrukkelijke toestemming), stuur ons dan een korte omschrijving van je ziekte of aandoening. Beschrijf daarbij hoe je dit ervaart, hoe dit je mogelijk beperkt in het dagelijkse leven, hoe omgeving (werk, familie, vrienden) daarmee omgaan,  en vooral welke manieren je hebt gevonden om er zelf mee om te gaan, etc. (maximaal 1 pagina A4, in een e-mail of als Worddocument of PDF-bijlage bij een e-mail).

Stuur je reactie naar: info@onzichtbarerolstoel.nl of gebruik het contactformulier

Liever geïnterviewd worden? Neem ook dan contact met ons op, dan kijken we naar de mogelijkheden.